Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! Ik probeer regelmatig nieuwe kaartjes en andere creaties te plaatsen.

Ik zou het érg leuk vinden als je een berichtje achter laat en als je volger wordt van mijn blog.vrijdag 16 oktober 2009

Kerstkaartjes........

Begin eindelijk een beetje zin in de kerstkaartjes te krijgen. Deze kaart heb ik gemaakt met de sketch van de club van Jenine. Het papier dat ik gebruikt heb is van 'Cosmo Cricket'. En nou eens niet een stempelafdrukje gebruikt, maar één van de mooie Vintage 3D plaatjes van Marianne Design. Ook wel weer eens leuk om te doen. De kerstster en de roosjes heb ik zelf gemaakt van ponsjes.

detail zelfgemaakte roosjes

detail kerstster

Deze kaart heb ik gemaakt met het mooie SEI papier 'Wintersong'. Het glimt en glittert hier en daar een beetje, maar dat is helaas op de foto niet zo goed te zien. De sketch is van een SOL van de club van Tiets. Het stempelafdrukje is een 'Snoesje' van Marianne Design en ingekleurd met m'n Copics. Weer met een zelf gemaakte kerstster.Deze kaart is ook gemaakt met het mooie 'Wintersong' papier van SEI. Ik heb weer een sketch gebruikt van de club van Tiets, want dat is een van die dingen die ik echt niet zelf kan verzinnen.
Stempelafdrukje weer ingekleurd met m'n Copics.
Liefs,

4 opmerkingen:

 1. Heel mooie kaarten! Winter Song is idd. mooi papier. Bovenste kaart vind ik heel mooi van kleuren en materiaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze alledrie SCHITTEREND!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Conny,

  Wat een prachtiche kaartjes heb je gemaakt zeg!

  Liefs Eef

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jij bent zeker goed op dreef met je kerstkaarten zeg! wat een bjoeties zijn dit geworden!!! en ook zo prachtig ingekleurd!!!
  groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even bent komen kijken en een berichtje achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...