Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! Ik probeer regelmatig nieuwe kaartjes en andere creaties te plaatsen.

Ik zou het érg leuk vinden als je een berichtje achter laat en als je volger wordt van mijn blog.vrijdag 29 januari 2010

Snoesjes kaarten.........

Ik vind die Snoesjes van Marianne design zó leuk! Ben dus maar weer eens aan de 3D gegaan.Viel tegen dat knippen, heb maar een sterker brilletje gekocht, zag het haast niet meer..... Heb er een 'creatable' (randje) bij gebruikt en de bloemetjes zijn van een stans van Nellie Snellen. Papier is ook van een nieuwe Paperpad van Marianne design.
Ook bij deze Snoes heb ik papier van dezelfde Paperpad gebruikt. Voor de bloemen heb ik de Floral Punshes van Nellie Snellen en de Retro ponsen gebruikt. Nog een ronde Nestabilitie om het plaatje op te plakken.

Deze Snoes is ook weer met papier van dezelfde Paperpad gemaakt. Het randje is van een andere 'creatable' van Marianne Design. Het bloemetje en de takjes zijn ook van Marianne Design! En hier heb ik een ovale Nestabilitie bij gebruikt.
Heb er nog een paar 'geknipt en geplakt' klaar liggen..........................dus die komen van de week wel op m'n blog te staan.
Liefs,

4 opmerkingen:

 1. oooo wat zijn ze mooi Conny!!

  Schitterend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent dus lekker bezig met 3D Snoesjes en ik met stempels. ;D
  Prachtige kaartjes weer Conny en zo vrolijk en mooi sprekend!
  groetjes Ula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach, wat een gave nieuwe hebbedingetjes weer, je had er idd geen woord teveel over gezegd. en wat een dotten van kaarten heb je ermee gemaakt joh! die onderste maar ff apart leggen voor iemand die 9 maart jarig is..hihi.
  groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauuuuww Heel mooi gedaan.
  Ik ga er eentje ook maken (zoeiets dan)
  hoop dat het lukt want ik ben nog niet echt ervaren (ben nog maar 14)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even bent komen kijken en een berichtje achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...