Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! Ik probeer regelmatig nieuwe kaartjes en andere creaties te plaatsen.

Ik zou het érg leuk vinden als je een berichtje achter laat en als je volger wordt van mijn blog.woensdag 31 augustus 2011

Nieuwe materialen Marianne design september......


De vakantietijd is voor de meesten wel weer voorbij, zo ook voor mij........ Wij zijn 2 weken naar Kos geweest, het was heerlijk! Jammer dat het allemaal zo snel voorbij is.....
Ik heb m'n draai nog niet helemaal gevonden in het kaarten maken, maar toen ik vorige week de nieuwe materialen van Marianne Design kreeg, begon het toch wel weer te kriebelen. Er komen zo veel leuke nieuwe kerstspulletjes uit! Eline heeft ook weer zulke leuke nieuwe papiertjes, creatables en stempels uitgebracht, geweldig.
Op deze kaart heb ik een nieuw Paperbloc (PB7034) van Eline gebruikt 'Merry little Christmas'. Een hele mooie nieuwe Creatable (LR0186) en een schattig bijpassend stempeltje (EC0134) De kersttak (LR0181) is al weer even uit en de kerstster (LR0122) is een Creatable van vorig jaar, maar blijft zo leuk om te gebruiken. De tekst is gestempeld met oud kerststempeltje (EC0099), ook van Marianne Design. De vogeltjes zijn ingekleurd met de Copic markers, maar dat viel echt niet mee na zo'n tijd niet gekleurd te hebben zeg, dat verleer je!

Liefs,

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt. Ik zie dat je de mal hebt gekregen, die je graag wilde. Hij is echt super.


  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey con
  Ziet er weer super uit!
  Hennie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even bent komen kijken en een berichtje achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...