Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! Ik probeer regelmatig nieuwe kaartjes en andere creaties te plaatsen.

Ik zou het érg leuk vinden als je een berichtje achter laat en als je volger wordt van mijn blog.woensdag 5 oktober 2011

Don & Daisy.....

Afgelopen vrijdag was ik dus naar de demo dagen van Doe@ding en daar zag ik bij Anita een hele leuke babykaart met Don & Daisy liggen, die uit het nieuwe boekje van Don & Daisy komt...
Nou wist ik dat lang geleden Eline van die hele leuke babykleding mallen had uitgebracht en dat ik die érgens... nog moest hebben liggen.... Na lang zoeken heb ik ze uiteindelijk gevonden! En zie hier het resultaat van het meisjes jurkje! Het stempelafdrukje is dus van Marianne design (DSS3301) evenals het papier van het jurkje 'Old Fashioned Nursery' (PB7031) De roosjes heb ik ook daarvan gemaakt.
Was er zo lekker mee bezig dat ik meteen maar een jongensversie ervan gemaakt heb...... Ook dit papier komt van een paperpad van Marianne design 'Eline's baby' (PB7024) evenals de roosjes. Had nog hele kleine knoopjes liggen, dus die kwamen nu goed van pas.
Het zijn allebei dubbele kaarten! Het jurkje zit op de schouders aan elkaar en het jongenstruitje zit aan de linker mouw aan elkaar.
Ik heb beide plaatjes ingekleurd met de Copic markers.

Liefs,

5 opmerkingen:

 1. hoi conny

  wat een leuke kaarten heb je ervan gemaakt zeg zat net te denken die mallen heb ik ook nog ergens liggen dus ik heb je kaarten even opgeslagen als ik dan de malletjes gevonden heb kan ik aan de slag heel erg leuk geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey con
  Ze zijn helemaal geweldig......
  Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lievetjes heb je gemaakt. Heb ook nog zo'n mal van die serie liggen. Weet alleen niet meer welke. Moet het toch eens op gaan zoeken. Als het een ander is, dan laat ik het je wel weten. Kan je die ook gebruiken.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Conny,
  de kaartjes zien er prachtig uit maar ik wil ze ook wel maken maar heb de mal niet weet jij hoe ik er aan kan komen of zou je de mal voor mij kunnen inscannen zodat ik het dan kan proberen.
  want ik heb het internet en Marianne design al gevraagd maar die kunnnen mij niet meer helpen. groetjes Wendy (wendymiddendorp@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal te gek, jou versie....Conny.

  En mijn jurkje's link staat op mijn blog, Cards etc. shop. Hier kan je het patroontje bestellen;o)

  Was enig om je in het eggie te zien hoor Conny,...hoop dat je genoten heb op deze demodagen bij Doe@Ding...ik geniet nog na;o)

  Warme gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even bent komen kijken en een berichtje achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...