Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! Ik probeer regelmatig nieuwe kaartjes en andere creaties te plaatsen.

Ik zou het érg leuk vinden als je een berichtje achter laat en als je volger wordt van mijn blog.woensdag 5 oktober 2011

Kitkaart......

Ik kwam er net achter dat ik mijn kitkaart van aug./sept. nog helemaal niet had laten zien! Hennie had deze kit verzorgd. Het was een héle leuke kit, geen idee meer hoe het papier heet, maar het komt van een paperpad. Er zat zo veel in, dat ik er makkelijk nog een kaart mee kan maken! Moet ik nog steeds doen dus.... Er zat een afdrukje bij, maar dat had ik verknald met inkleuren. Toen deze stempel maar gebruikt. Vind ze zó leuk die Me To You beertjes. En zo makkelijk in te kleuren! Heb afgelopen vrijdag bij de demeodagen van Doe@ding ook nog een setje clearstamps van dit beertje gekocht, maar dan winter stempels. Nog wat leuke papiertjes erbij zoeken en ik kan weer wat kerstkaartjes gaan maken.

Liefs,

3 opmerkingen:

 1. HOi con
  Heb hem al gezien maar hij is leuk.....
  Ik heb ook clearstamps van me to you gekocht (ook kerst)
  Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige kaart heb je van de kit gemaakt. Lief ook met de stempel Me To You.
  Was ook bij Doe@ding geweest en heb die kerst set stempel van Me To You ook zien liggen. Wilde het ook nog kopen, maar ben het helemaal vergeten. Komt omdat ik een beetje gehaast er doorheen ging, want mijn man stond buiten op me te wachten. Kan hem geen uren laten staan natuurlijk. Vond het al lief van hem dat hij mee ging.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk en lief kaartje Connie!

  groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even bent komen kijken en een berichtje achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...