Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! Ik probeer regelmatig nieuwe kaartjes en andere creaties te plaatsen.

Ik zou het érg leuk vinden als je een berichtje achter laat en als je volger wordt van mijn blog.



zondag 13 november 2011

Cakepops gemaakt....

Melissa wilde met een vriendin weer eens wat lekkers maken. Dit keer moesten het Cakepops worden.
Okee, alle spullen gehaald en een dag van tevoren de botercreme gemaakt en de ballen gedraaid. Die ballen moeten nl. 6 uur in de koelkast opstijven (of als je haast hebt 1 uur in de vriezer) Voor mij was het ook de eerste keer dat ik ze ging maken..... Het begon goed, het schaaltje voor de au bain marie was wel errug klein, je verbrandde je vingers! Opgelost met een paar knijpers als houvast! Toen duurde het wel héél erg lang voordat het mooi vloeibaar werd..... Dus een beetje plantaardig bakvet erbij..... en ja hoor, het werd wat vloeibaarder! Het feest kon beginnen! Om de beurt (het leek wel lopende band werk) deden ze de stokjes in de chocola dan de bal eraan prikken en daarna door de versiersels. Je hoorde op een gegeven moment alleen nog maar rikketikketik van de korreltjes versiering, maar het resultaat mag er zijn!

Melissa druk roerende in het pannetje en Sanne was net met haar bal klaar, die prikten ze dan in een stuk piepschuim om uit te harden.

De mooi versierde Cakepops! Eentje hebben we mooi ingepakt voor een vriendin, die wilde ook wel graag proeven en Papa was het eerste slachtoffer...... maar hij vond het wel erg lekker! Wij proeven vanavond wel, we hadden net een stuk cake genomen dat over was.....
Wat gaan we de volgende keer maken Mel?

Liefs,

1 opmerking:

  1. Hoi Conny,

    Ik zie dat het gelukt is! Het ziet er inderdaad lekker uit. Ben benieuwd wat ze volgende keer gaan maken.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even bent komen kijken en een berichtje achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...