Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! Ik probeer regelmatig nieuwe kaartjes en andere creaties te plaatsen.

Ik zou het érg leuk vinden als je een berichtje achter laat en als je volger wordt van mijn blog.vrijdag 13 november 2009

2 nieuwe kerstkaartjes erbij.........

Ik heb vorige week het Magnolia blad in de bus gekregen en ik vind het zo'n geweldig blad! Deze sketch was dus gebruikt bij een kaart in dat blad. Heb er mijn eigen draai aan gegeven en zo is het toch weer een heel ander kaartje geworden! Het papier had ik eens van Anja gekregen, stempelafdrukje dus ook, ik heb geen idee van welk 'merk' het is. Ingekleurd met de Copics en de bontrandjes aangezet met een beetje sneeuw uit een potje.


Ook hier een vb. uit het Magnoliablad voor gebruikt. Ook weer met papier van Anja (jaja, ben de restjes maar eens aan het opmaken!) Stempelafdrukje van Magnolia, kerstster zelf gemaakt van de retro bloemen ponsen en de McGill takjes pons. Ingekleurd met de Copics. De lieve wantjes die aan de bloem hangen waren ook een cadeautje van Anja.
Liefs,

2 opmerkingen:

  1. hallootjes, wat ben jij weer crea geweest joh! en ik vind ze weer gaaf hoor! fijn dat iemand z'n restjes eens opmaakt, zouden meer mensen moeten doen he... haha.
    groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even bent komen kijken en een berichtje achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...