Leuk dat je even op mijn blog komt kijken! Ik probeer regelmatig nieuwe kaartjes en andere creaties te plaatsen.

Ik zou het érg leuk vinden als je een berichtje achter laat en als je volger wordt van mijn blog.dinsdag 16 februari 2010

Eline's baby kaartjes voor in de winkel....

Ik heb wat kaartjes gemaakt met de nieuwe Eline babystempels en papierblokken voor in de winkel. Ze zijn zo leuk die nieuwe babietjes! Het is gewoon jammer dat er in mijn naaste omgeving niet binnenkort babietjes worden geboren. Dus vandaar maar voor de winkel gemaakt...

Een luierkaart! Een A4 op de lange kant in een punt geknipt en toen in een luiervorm gevouwen. Maar vond hem zo 'witjes' dat ik de binnenkant beplakt heb met papier. Daar heb ik de tekst: 'Leuk dat je er bent' in gestempeld.

kastje dicht
Een kastje! Ik vond die kleertjes zo lief, dus daar wilde ik iets van een kastje voor maken. Op een hele simpele manier lijkt het toch wel op een kastje?

kastje open


Babysokjes! Snel en simpel kaartje! 2 Sokjes gestempeld en met een eyelet aan elkaar gezet, lintje erdoor en er nog wat op gestempeld.

Liefs,

6 opmerkingen:

 1. Hoi Conny
  Ze zijn echt super lief.
  Groetjes Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi conny
  Wat zijn het weer schatjes...........
  Groetjes van hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Conny, Ik ben op je blog terecht gekomen via een kaarten challenge. Ik ben je volger geworden want ik ben erg onder de indruk van je kaartjes. Echt heel erg mooi.

  Gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je even bent komen kijken en een berichtje achterlaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...